محبوب حیدری مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با اعلام این مطلب اظهار کرد : هر سال اعتبارات راهسازی در ۶ ماهه دوم سال به استان اردبیل اختصاص مییابد که بهدلیل سردسیر بودن منطقه امکان اجرای طرحها در فصل زمستان مقدور نیست و ضرورت دارد برای تسریع طرحهای راهسازی ، اعتبارات راهسازی استانهای سردسیر در ۶ ماه نخست و استانهای گرمسیر هم در ۶ ماه دوم پرداخت شود.
وی با بیان اینکه تکمیل طرحهای راهسازی استان اردبیل نیازمند ۳۷۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است ، اظهار کرد: پارسال این مبلغ ۲۷۰ هزار میلیارد ریال برآورد شد و امسال این رقم به ۳۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به روند عملیات اجرایی بزرگراه اردبیل – سرچم خاطر نشان کرد : طول بزرگراه اردبیل – سرچم ۱۷۸ کیلومتر است که بهسازی ۱۴۴ کیلومتر آن در دستور کار قرار گرفته و از این میزان هم بهسازی ۳۴ کیلومتر به اتمام رسیده است.
حیدری افزود : پیشبینی میشود امسال احداث۴۰کیلومتر در بزرگراه اردبیل – سرچم با تلاش پیمانکاران این پروژه ها و تامین اعتبارات لازم این طرح تا پایان سالجاری به بهرهبرداری برسد.
وی ادامه داد : برای تکمیل بزرگراه اردبیل – سرچم ۱۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز بوده و تامین آن از محلهای مختلف مورد پیگیری قرار گرفته است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل تصریح کرد : بیش از پنج هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل ردیف ملی و بانکی برای تکمیل بزرگراه اردبیل – سرچم اختصاص یافته و تلاش بر این است منابع مورد نیاز از محلهای مختلف برای تکمیل این طرح تامین شود.
رئیس شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی استان اردبیل یاد آور شد : عملیات اجرایی بزرگراه اردبیل – سرچم در ۶ قطعه قابل اجرا است ، طوری که قطعات پنج و ۶ دارای تونل و پلهای خاص در حدود ۴۳ کیلومتر باقی مانده که ظرف ۲ ماه آینده پیمانکار آن مشخص خواهد شد.
وی با بیان اینکه هزینه هر کیلومتر احداث بزرگراه در مناطق دشت و تپه ماهور نزدیک به ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است، اظهار کرد: در سالهای گذشته با تلاش مسئولان استانی و پیگیریهای جدی تلاش شد تا تمام راههای مواصلاتی استان اردبیل برای ارتقا به بزرگراه و راه اصلی از ردیف اعتبار ملی بهرهمند شوند.
بهرغم بدهیهای سنگین به پیمانکاران اجرای طرحهای بزرگراهی تداوم خواهد یافت
حیدری اضافه کرد : سالانه ۷۵ کیلومتر بزرگراه در استان اردبیل احداث میشود و برای احداث این میزان بزرگراه ۲۱ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با تقدیر از تلاش های فداکارانه و شبانه روزی پیمانکاران افزود : تا چهار سال آینده بیش از ۳۰۰ کیلومتر از راههای شریانی استان اردبیل به بزرگراه تبدیل میشود و بهرغم بدهیهای سنگین به پیمانکاران اجرای طرحهای بزرگراهی تداوم خواهد یافت.
ثبت دیدگاه