یوسف خدادادی در نشست مشورتی با محوریت کاهش آسیبها در اردبیل، اظهار داشت: یک سوم پروندههای کیفری وارد شده به مراجع قضایی استان مربوط به خشونت و درگیری است به طوری که این آسیب اجتماعی عوارض جانبی زیادی را نیز به همراه دارد.
وی به وضعیت بحرانی طلاق و عوارض ناشی از آن در روح و روان کودکان و نوجوانان اشاره کرد و گفت: اعتیاد و حاشیهنشینی نیز منشأ بسیاری از جرایم هستند و باید نسبت به کنترل و پیشگیری از این آسیبها برنامهریزی جدی انجام شود.
معاون قضایی دادگستری استان اردبیل تصریح کرد: ۸۰ درصد جرایم در حاشیه شهرها رخ میدهد و منشأ این جرایم اعتیاد، طلاق و حاشیهنشینی است و ضرورت دارد متولیان امر برای کم کردن عوارض این آسیبها برنامهریزی دقیق و منسجمی را در سالجاری انجام دهند.
خدادادی افزود: موفقیت در این عرصه مرهون کار جمعی و تیمی است و انتظار میرود دستگاههای مختلف به نحوی عمل کنند تا در پایان سال آمار کاهشی را در این آسیبها در سطح استان شاهد باشیم.
وی ضرورت ایجاد فرصتهای اشتغال را در سال مزین به «جهش تولید با مشارکت مردم» یادآور شد و خاطرنشان کرد: قطعا یکی از عناصر تولید، جذب و حمایت از سرمایهگذاران و کارآفرینانی است که میتوانند بخش زیادی از گرهها را در این حوزه به ویژه کاهش آسیبها انجام دهند.
معاون قضایی دادگستری استان اردبیل تقویت زیرساختهای شهرکهای صنعتی با هدف حمایت از تولید و سرمایهگذاران را ضروری خواند و اضافه کرد: ما در ستاد تسهیل کمیته حمایت قضایی و شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی به دنبال تسهیلگری فرآیند صدور مجوزها برای سرمایهگذاران هستیم و در کنار آن سعی ما بر این است تا به نفع سرمایهگذاران و تولیدکنندگان حمایتهای بانکها و دستگاههای اجرایی را همسو و هم ردیف با این جریان مناسب کنیم.
خدادادی بیان کرد: آنچه که در این استان ضعف سرمایهگذاری محسوب میشود، برخی کارشکنیها و اختلال در فرآیند سرمایهگذاری است که انتظار میرود مدیران دستگاههای اجرایی در حل این مشکلات و دغدغهها آستین همت بالا زده و ورود بهنگامی را داشته باشند.
ثبت دیدگاه