لیرضا حسیننژاد اظهار كرد: از سال ۷۵ كميته امداد به عنوان سازمان بيمهگر، پايه درماني حمايت خود را از مددجويان تحت حمايت آغاز كرد و تا ابتداي سال ۹۸ اين فعاليتها را شاهد بوديم.
حسیننژاد از اين نهاد به عنوان آغاز كننده طرح پزشك خانواده ياد كرد و افزود: كميته امداد سالهاي متمادي به عنوان سازمان بيمهگر، طرح پزشك خانواده را اجرا كرد تا در سالهاي بعد ساير سازمانهاي بيمهگر از اين طرح، الگو برداري كرده و طرح پزشك خانواده را گسترش دادند و از سال ۹۸ بيمه پايه درماني مددجويان به بيمه سلامت واگذار شد.
مدیرکل كميته امداد استان اردبيل گفت: كميته امداد به عنوان بيمه مكمل، هزينههاي درماني مددجويان اعم از ويزيت، معاينه سرپايي، خدمات پاراكلينيك، راديوتراپي، شيمي درماني، هزينههاي دارويي و… را پرداخت ميكند و حتي براي بيماران سرطاني هزينه اياب و ذهاب و اسكان را نيز مساعدت ميكند.
وي گستردگي خدمات بيمه مكمل كميته امداد را يادآور شد و گفت: سرانه پرداختي بيمه در سال جديد افزايش يافته و تلاش ما بر اين است تا مددجويان تحت حمايت را به اشكال مختلف مساعدت كنيم.
حسیننژاد افزود: ۱۳۲۰ نفر از مددجويان تحت حمايت كميته امداد جزو بيماران صعبالعلاج و خاص هستند كه كميته امداد تلاش ميكند هزينه اين بيماران صعبالعلاج سرطاني و زمينگير را كه سنگين است، پرداخت كند.
وی اعلام کرد: كميته امداد استان اردبيل در حال حاضر ۱۲۱۵ نفر از بيماران صعبالعلاج و ۱۰۵ نفر از بیماران خاص را مورد حمايت و مساعدتهاي همهجانبه قرار داده است.
مدیرکل كميته امداد استان اردبيل بيان كرد: با مصوبه مجلس، مددجويان كميته امداد كه از طريق سيستم ارجاع درماني به بيمارستان دولتي معرفي ميشوند، هزينههاي بستري آنها نیز رايگان میگردد.
وي در پايان اظهار كرد: در سال گذشته از بابت هزينههاي درماني و فرانشیز این تعداد از بیماران یک ميليارد و ۴۰۰ ميليون تومان پرداختي انجام داديم كه اين پرداختيها با اولويت بيماران سرطاني و صعبالعلاج بوده است.
ثبت دیدگاه