جلسه پنجم نهاد اقدام پژوهی کانون استان اردبیل با حضور اعضا با موضوع «بررسی و تصویب موضوعات اقدام پژوهی مراکز هدف در سال ۱۴۰۴» تشکیل شد. در این جلسه ملیحه ملکزاده فرد مدیرکل استان با بیان اینکه کتاب خواندن برای هر سنی مفید و سودمند است، اظهار داشت: کتابخوانی در بهبود مهارتهای نوشتن، درک مفاهیم، مهارتهای تفکر انتقادی و پژوهش در عمل نقش سازنده دارد.
وی اضافه کرد: زمانی میتوانیم مهارتهای نوشتن و درک متن را به خصوص در حوزه انجام فعالیتهای علمی و پژوهشی بهبود بخشیم که به فواید کتاب خواندن آگاه باشیم.
در ادامه، بررسی و تصویب موضوعات اقدام پژوهی مراکز هدف، مورد بحث و بررسی اعضای نهاد قرار گرفت و حاضران در خصوص انتخاب عناوین به بحث و گفتوگو پرداخته و پیشنهادهای اصلاحی را ارائه کردند.
میزان امانت کتابهای علمی، آموزش فلسفه به کودکان در راستای حل مسائل اجتماعی، تقویت روخوانی اعضا، کاربرد هوش مصنوعی در ارتقا فعالیتهای کتابخوانی، افزایش مهارتهای اجتماعی، تربیت دینی کودکان و تحکیم خانواده، ارتقا همکاری گروهی، تولید محتواهای علمی و پژوهشی در حوزه کودکان و نوجوانان، راهکارهای ترغیب اعضای نونهال پسر به فعالیت فیلمسازی، کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش میزان مطالعهی کتاب از جمله موضوعات مطروحهی مراکز هدف بود.
شایانذکر است، تشکیل گروه یا کانال استانی پژوهش در عمل، ویژهی مربیان و مسوولان مراکز در فضای مجازی (بله) با هدف اطلاعرسانی و توانمندسازی مخاطبان با موضوعات مختلف علمی و پژوهشی و تصویب موضوعات پیشنهادی مراکز با عنوانهای چگونه میتوانم همکاری گروهی را در بین اعضای نونهال دختر مرکز خلخال تقویت کنم؟ چگونه میتوانم اعضای نوجوان دختر مرکز دولتآباد را به فعالیتهای مثبت روانشناختی (مهارت خودباوری) علاقهمند کنم؟ چگونگی ترغیب اعضای نونهال دختر مرکز شماره ۴ اردبیل به فعالیتهای نمازمحور، راهکارهای تقویت حس مسئولیتپذیری در بین اعضای دختر نونهال مرکز گرمی، راهکارهای افزایش میزان امانت و مطالعهی کتابهای علمی در بین اعضای پسر ۱۰ تا ۱۵ ساله مرکز شماره ۲ پارسآباد از مصوبات این جلسه بود.
ثبت دیدگاه