صمد علامه معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل در تشریح اقدامات حوزه بازآفرینی شهری در اردبیل اظهار کرد: اردبیل با دارابودن سه هزار و ۴۸۰ هکتار بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی جزو استانهایی است که بیشترین میزان این نوع سکونتگاهها را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: در شهر اردبیل بهعنوان مرکز استان یک هزار و ۲۵۰ هکتار سکونتگاه غیررسمی و ۹۶۲ هکتار بافت فرسوده وجود دارد.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: در راستای اجرای طرح بازآفرینی شهری و نوسازی این بافتها، برای متقاضیانی که اقدام به اخذ پروانه در این محدودهها کنند، مشوقهایی از بابت تسهیل ضوابط پارکینگ و تراکم ساختمان در نظر گرفته شده است.
علامه تأکید کرد: طی سه سال گذشته ۶ هزار واحد در بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی استان اردبیل نوسازی شده و تلاش بر این است قیمت تمام شده در این مناطق پایین باشد.
وی بیان کرد: در این راستا متقاضیانی که اقدام به نوسازی واحدهای خود در این محدودهها کنند از تخفیف ۵۰ درصدی در تعرفه عوارض شهرداری بهرهمند میشوند.
عضو ستاد بازآفرینی شهری استان اردبیل اظهار داشت: طی سالهای گذشته ۱۰ هزار تن قیر رایگان بابت آسفالت معابر بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی در اختیار شهرداریهای استان قرار گرفته و ۲۰۰ کیلومتر از معابر در این محدودهها آسفالت شده است.
علامه هدف اصلی از اجرای بازآفرینی شهری را ارتقای شاخصهای زیست سالم و باکیفیت شهروندان اعلام کرد و افزود: بافتهای فرسوده شهری نیازمند ساماندهی است تا با احیای آنها بهترین شرایط زندگی در همه نقاط شهر برای شهروندان فراهم شود.
وی گفت: در قالب بازآفرینی شهری اجرا و راهاندازی شبکه فاضلاب، احداث مدرسه، مرکز جامع سلامت و کلانتری در حاشیه شهر اردبیل و شهرهای دیگر استان موردتوجه قرار گرفته و با تخصیص اعتبارت لازم این طرحها بهتدریج به اتمام میرسد.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل در پایان روند نوسازی و بازسازی بافتهای فرسوده و ناپایدار در اردبیل را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: برای احیا و بازسازی واحدهای فرسوده شهری در استان تسهیلات کمبهره اختصاص داده میشود و متقاضیان میتوانند تسهیلات موردنظر را از بانکهای عامل دریافت کنند.
ثبت دیدگاه